* Prihlásenie   * Registrovať


Naposledy ste tu boli
Práve je 27 Feb 2020, 06:46
Zobraziť témy bez odpovedí
Zobraziť aktívne témy




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 40 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 24 Máj 2010, 06:47 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 16 Dec 2009, 23:30
Príspevky: 150
Telefonický kontakt: mám
Okres: Iné
Značka: Auto
Typ: Osobné
Motor: Štvorvalcový
Výkon: Nedostatočný
Rok výroby: 1967
Rabino napísal:
no tak kde je ten zväzok s káblami do reprakov ? už sa nato nemožem pozerať.

Stále neviem, načo hľadáš pôvodné káble?


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 24 Máj 2010, 22:31 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 08 Nov 2009, 13:45
Príspevky: 914
Telefonický kontakt: 0918240182
Okres: Trebišov
Značka: Fiat
Typ: Bravo
Motor: 1.9 JTD Suite
Výkon: 120 HP
Rok výroby: 2000
lebo k vyškaču nepotrebujem ťahať nove káble a aj tak neviem ako by som ho tam potiahol a zatial to mam napojené na rádio tak mi stačia aj pôvodné káble.Alebo ako ste to riešili ?? do dveri chápem v pohode potiahnuť nové ale od radia nechcem cvakať hneď pri eurokoncovke ale niekde pod palubovkou preto to hľadám.


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 25 Máj 2010, 06:33 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 16 Dec 2009, 23:30
Príspevky: 150
Telefonický kontakt: mám
Okres: Iné
Značka: Auto
Typ: Osobné
Motor: Štvorvalcový
Výkon: Nedostatočný
Rok výroby: 1967
Rabino napísal:
lebo k vyškaču nepotrebujem ťahať nove káble a aj tak neviem ako by som ho tam potiahol a zatial to mam napojené na rádio tak mi stačia aj pôvodné káble.Alebo ako ste to riešili ?? do dveri chápem v pohode potiahnuť nové ale od radia nechcem cvakať hneď pri eurokoncovke ale niekde pod palubovkou preto to hľadám.

Ešte mejaké otázky...
Ty si tam nemal výškače žiadne?
Tie káble musíš za normálnych okolností nahmatať rukou cez otvor po výškači, alebo od spodu, popod prístrojovku.
Nepamňtám si, aké tam ideš dávať repro?
Káble k výškam, resp. k repro nie sú ťahané samostatne, ale v sekundárnom zväzku, vykuchať ich je problém...


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 25 Máj 2010, 15:52 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 08 Nov 2009, 13:45
Príspevky: 914
Telefonický kontakt: 0918240182
Okres: Trebišov
Značka: Fiat
Typ: Bravo
Motor: 1.9 JTD Suite
Výkon: 120 HP
Rok výroby: 2000
dilinogadzo napísal:
Rabino napísal:
lebo k vyškaču nepotrebujem ťahať nove káble a aj tak neviem ako by som ho tam potiahol a zatial to mam napojené na rádio tak mi stačia aj pôvodné káble.Alebo ako ste to riešili ?? do dveri chápem v pohode potiahnuť nové ale od radia nechcem cvakať hneď pri eurokoncovke ale niekde pod palubovkou preto to hľadám.

Ešte mejaké otázky...
Ty si tam nemal výškače žiadne?
Tie káble musíš za normálnych okolností nahmatať rukou cez otvor po výškači, alebo od spodu, popod prístrojovku.
Nepamňtám si, aké tam ideš dávať repro?
Káble k výškam, resp. k repro nie sú ťahané samostatne, ale v sekundárnom zväzku, vykuchať ich je problém...


NO idem tam dať hertze ESK ale to myslim nieje podstatné, tak potom ako natiahnem káble k vyškačom ? musim dať dole celu palubovku ?lebo skušal som tou dierov pri vyškači pustiť kábel ale je tam priveľa molitanu alebo izolácie.A otázka č.2 ako potiahnuť káble od eurokoncovky respektíve v cez ktory zvezok idu káble pod palubovkou.


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 25 Máj 2010, 18:31 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 16 Dec 2009, 23:30
Príspevky: 150
Telefonický kontakt: mám
Okres: Iné
Značka: Auto
Typ: Osobné
Motor: Štvorvalcový
Výkon: Nedostatočný
Rok výroby: 1967
Rabino napísal:
NO idem tam dať hertze ESK ale to myslim nieje podstatné, tak potom ako natiahnem káble k vyškačom ? musim dať dole celu palubovku ?lebo skušal som tou dierov pri vyškači pustiť kábel ale je tam priveľa molitanu alebo izolácie.A otázka č.2 ako potiahnuť káble od eurokoncovky respektíve v cez ktory zvezok idu káble pod palubovkou.

1. podstatné to je, lebo použiť pôvodnú kabeláž pre repro, ktoré má výhybky pre stredobas a aj pre výškač je trochu mimo.
2. Nejak tomu nerozumie, ale zatiaľ v každom fiate, ktorý som robil nebol absolútne žiadny problém s káblovaním. Minimálne preto, že keď si klaknem vedľa auta, poriadne sa zohnem a strčím ruku za prístrojovku (trebárs pri vodičovi), tak v pohode ju vopchám do priestoru, kde je výškač. Predpokladom však je to, aby si dal dole tie plstené papundekle, čo sú od spodu. V pohode sa tam dá dostať rukami. Keď si ľavý, tak si zober od babky ihlicu na pletenie, uviaž koniec kábla na ňu izolačkou a súkaj ju cez medzierky poza prístrojovku. K rádiu je super diera z pravej strany, dá sa donej dostať rukou. keď vyhodíš popolník, tak sa zas pozaň dostaneš na vodičovu stranu. Na pravej strane je to ešte ľahšie.
3. Ktorým zväzkom? Preboha, veď to musíš vidieť, vyhmatať sám. Tých zväzkov tam je xyz, musíš si to nájsť.
4. Objednaj si túto kravinu http://www.audiomarket.sk/iso-speaker-p ... 41660.html , starý repro konektor ustrihni doprdele a nové káble pripoj do tohoto čuda, čo má skrutky pre každý fúz. Zapojenie ISo pre Speaker sio nájdi na nete.
5. Dostať káble do dverí je 108 krát horšie, ako nakáblovať výškače do pôvodných otvorov. Ak ti to nejde, daj si to niekomu urobiť, 20ka síce pôjde z kešene, ale máš pokoj...


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 25 Máj 2010, 18:38 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 08 Nov 2009, 13:45
Príspevky: 914
Telefonický kontakt: 0918240182
Okres: Trebišov
Značka: Fiat
Typ: Bravo
Motor: 1.9 JTD Suite
Výkon: 120 HP
Rok výroby: 2000
dilinogadzo napísal:
Rabino napísal:
NO idem tam dať hertze ESK ale to myslim nieje podstatné, tak potom ako natiahnem káble k vyškačom ? musim dať dole celu palubovku ?lebo skušal som tou dierov pri vyškači pustiť kábel ale je tam priveľa molitanu alebo izolácie.A otázka č.2 ako potiahnuť káble od eurokoncovky respektíve v cez ktory zvezok idu káble pod palubovkou.

1. podstatné to je, lebo použiť pôvodnú kabeláž pre repro, ktoré má výhybky pre stredobas a aj pre výškač je trochu mimo.
2. Nejak tomu nerozumie, ale zatiaľ v každom fiate, ktorý som robil nebol absolútne žiadny problém s káblovaním. Minimálne preto, že keď si klaknem vedľa auta, poriadne sa zohnem a strčím ruku za prístrojovku (trebárs pri vodičovi), tak v pohode ju vopchám do priestoru, kde je výškač. Predpokladom však je to, aby si dal dole tie plstené papundekle, čo sú od spodu. V pohode sa tam dá dostať rukami. Keď si ľavý, tak si zober od babky ihlicu na pletenie, uviaž koniec kábla na ňu izolačkou a súkaj ju cez medzierky poza prístrojovku. K rádiu je super diera z pravej strany, dá sa donej dostať rukou. keď vyhodíš popolník, tak sa zas pozaň dostaneš na vodičovu stranu. Na pravej strane je to ešte ľahšie.
3. Ktorým zväzkom? Preboha, veď to musíš vidieť, vyhmatať sám. Tých zväzkov tam je xyz, musíš si to nájsť.
4. Objednaj si túto kravinu http://www.audiomarket.sk/iso-speaker-p ... 41660.html , starý repro konektor ustrihni doprdele a nové káble pripoj do tohoto čuda, čo má skrutky pre každý fúz. Zapojenie ISo pre Speaker sio nájdi na nete.
5. Dostať káble do dverí je 108 krát horšie, ako nakáblovať výškače do pôvodných otvorov. Ak ti to nejde, daj si to niekomu urobiť, 20ka síce pôjde z kešene, ale máš pokoj...


Dik z tej strany som sa tam neskušal dostať (zo spodu) stále iba vrchom dole. mal som vybratu aj spolujazdcovu priehradku a už som išiel vberať aj airbag len bol neako prinitovany tak som to nechal tak.Ok Dik za rady skusim to teda takto ako mi radiš.


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 29 Máj 2010, 20:29 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 08 Nov 2009, 13:45
Príspevky: 914
Telefonický kontakt: 0918240182
Okres: Trebišov
Značka: Fiat
Typ: Bravo
Motor: 1.9 JTD Suite
Výkon: 120 HP
Rok výroby: 2000
No ja neviem či ja som taky nešikovný ale niako sa nemôžem dostať k tomu vyškaču.Prikladám fotku aky je tam prístup.


Prílohy:
ooo.JPG
ooo.JPG [ 27.12 kB | Zobrazená 563 krát ]
Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 29 Máj 2010, 22:38 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 20 Jún 2008, 18:17
Príspevky: 781
Bydlisko: Zem. Kostoľany
Okres: Prievidza
Značka: Lancia
Typ: Lybra SW
Motor: 1.9 JTD
Výkon: 85 kW
Rok výroby: 2002
k výškaču sa dá dostať normálne z vrchu. Stačí podpáčiť tie mriežky hore na prístojovke.

_________________
/F/I/A/T/ Bravo JDT 105 - ex
Lancia Lybra Intensa 1,9 JTD 85 kW - Obrázok


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 30 Máj 2010, 03:40 
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 08 Nov 2009, 13:45
Príspevky: 914
Telefonický kontakt: 0918240182
Okres: Trebišov
Značka: Fiat
Typ: Bravo
Motor: 1.9 JTD Suite
Výkon: 120 HP
Rok výroby: 2000
Bondy napísal:
k výškaču sa dá dostať normálne z vrchu. Stačí podpáčiť tie mriežky hore na prístojovke.


Veď k vyškaču v pohode sa dostanem to viem ale potrebujem potiahnuť kábel od vyškaču k výhybke


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: kable pre repro do prednych dveri + repro
OdoslaťOdoslané: 05 Feb 2020, 23:11 
Neprítomný

Založený: 28 Dec 2019, 23:10
Príspevky: 2
Okres: Česká republika
Značka: Alfa Romeo
Typ: 156
Motor: 2.0 TS
Výkon: 110
Rok výroby: 2002
Ja pri vymene vyskovych repro a kabelu sundaval celý tapec - zaroven i s cistenim bordelu...


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 40 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4


Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB2 template by N.Design Studio
phpBB3 template by SE-Tuning
© PCforum.sk