* Prihlásenie   * Registrovať


Naposledy ste tu boli
Práve je 17 Nov 2018, 12:47
Zobraziť témy bez odpovedí
Zobraziť aktívne témy




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: fiat bravo 1.9 td 100 solenoid tecie
OdoslaťOdoslané: 25 Jan 2017, 19:00 
Neprítomný

Založený: 25 Jan 2017, 18:53
Príspevky: 3
Okres: Rimavská Sobota
Značka: fiat
Typ: bravo
Motor: 1.9 td
Výkon: 74
Rok výroby: 1998
dobry den tiekol mi nafta zjedneho ventilu na cerpadlo sa vola asi solenoid mno auto islo pohode vsetko len aku rad nafta mi tieklo skusil som si ho zalepit ako je pravda ale sa nedalo ale 1 2 dni to najhorsom som chodil natom no a naposledy mi spadli kabliki stoho lebo lepidlo to zozral no a tak som prisiel domou cc a 5 km ale ako som nastartoval bez toho divny hlas mal cely motor a teraz som zohnal jeden taky solenoid vimenil sice hlas to endava ale atuo tak isto robi akoze nastartuje aj ide ale maly vykon a hlasny motor dakujem za radu ...


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
 Predmet príspevku: Re: fiat bravo 1.9 td 100 solenoid tecie
OdoslaťOdoslané: 28 Jan 2017, 23:46 
Neprítomný
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: 07 Júl 2008, 22:55
Príspevky: 10822
Bydlisko: Senica
Telefonický kontakt: 0904361367
Okres: Senica
Značka: Fiat
Typ: Bravo II
Motor: 1,9JTDM
Výkon: 120 HP+chip
Rok výroby: 2007
kup novy

_________________
Obrázok
Zváranie, Predaj Autodielov, Poskytovanie úverov
Obrázok
EX- Fiat Bravo 1,9JTD 105 GT- velky IC,vyfuk,Turbo IHI 1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu,soft BH motorsport 160k 350Nm


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: fiat bravo 1.9 td 100 solenoid tecie
OdoslaťOdoslané: 12 Feb 2017, 20:22 
Neprítomný

Založený: 25 Jan 2017, 18:53
Príspevky: 3
Okres: Rimavská Sobota
Značka: fiat
Typ: bravo
Motor: 1.9 td
Výkon: 74
Rok výroby: 1998
no skusal som si vimenit ten solenoid ale vobec mi to ne cvaka ale asi mi tam elektrika nejde lebo ked som si dal len cisto na baterku na odksuanie ci cvikna no cviklaa ale na ten kablik kde ma ist nicc co to moze robit prosim pomoct dakujem


Hore
 Profil Odoslať e-mailovú správu  
 
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 3 ] 


Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB2 template by N.Design Studio
phpBB3 template by SE-Tuning
© PCforum.sk